Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartMotorrijbewijs

Het is gemakkelijk om iemand die net een adrenalinestoot heeft gehad te herkennen, omdat hun gezicht meestal rood is en hun polsslag pulseert op de melodie van “Highway to Hell.” Ga een spannende nieuwe uitdaging aan met motorrijlessen bij Verkeersschool Collectief.


Vanaf welke leeftijd mag je starten met motorrijles?

Voor de lichte motor (A1) kun je vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen. Voor de middelzware motor (A2) kan dat vanaf 19 jaar als je al een A1-rijbewijs hebt en anders vanaf 20 jaar. Voor de zware motor (A) kan het vanaf 21 jaar.

De opleiding bestaat naast het verplichte theorie-examen uit twee praktijkexamens, namelijk het motorexamen voertuigbeheersing en het motorexamen verkeersdeelname. Bekijk ook het filmpje onderaan de pagina. Dat weet je precies hoe het examen eraan toe gaat!

Kies uit de volgende opties

• € 645 voor 10 motorrijlessen incl. AVB en AVD

• € 995 voor 20 motorrijlessen inclusief AVB en AVD

• € 40 voor losse rijlessen van 60 minuten.

De lessen zijn inclusief het gebruik van alle benodigde beschermende materialen zoals helm, handschoenen en overige kleding. Je kan de lessen ook ’s avonds of in het weekend volgen.